Chat Detay Raporu

Chat Detay Raporu


CHAT DETAY RAPORU

Chat detay raporunda kuyruk seçmeden rapor çekmek istediğinizde bütün kuyrukların verilerini getirmektedir. Kuyruk olarak belirli bir kuyruk seçmeniz durumunda sadece o kuyruğa ait verileri alabilirsiniz. 


Belirli kullanıcılara ait verileri görmek için müşteri temsilcisi seçilebilir. Seçilmezse tüm müşteri temsilcilerine ait verileri alabiliriz.


Başlangıç ve Bitiş tarih aralığını giriyoruz. 

                                                                

Belirli bir zaman aralığına ait verileri almak için saat seçimi yapılır.


Giriş Tarihi: Chat’in ICR’a girdiği tarih ve saat bilgisini gösterir.

Başlangıç Tarihi: Chat’in müşteri temsilcisine bağlandığı tarih ve saati gösterir.

Park Başlangıç Süresi: Chat’in parka alındığı tarih ve saat bilgisini gösterir.

Bitiş Tarihi: Chat’in sonlandırıldığı tarih ve saat bilgisini gösterir.

Müşteri Temsilcisi: Chat’i yanıtlayan müşteri temsilcisinin isim soyisim bilgisini gösterir.

Müşteri Temsilcisi E-posta: Chat’i yanıtlayan müşteri temsilcisinin e-posta bilgisini gösterir.

Müşteri Adı: Chat’i gerçekleştiren müşterinin isim soyisim bilgisini gösterir. Chat tipi whatsapp ise müşterinin telefon numarasını gösterir.

Müşteri e-posta:  Chat’i gerçekleştiren müşterinin e-posta bilgisini gösterir. Chat tipi whatsapp ise müşterinin e-posta alanı boş olarak görünür.

Telefon Numarası: Müşterinin telefon numarasını gösterir.

Kuyruk Adı: Chat’in gerçekleştiği kuyruk bilgisini gösterir.

Statü: Chat statüsünü gösterir. Chat sonlandırıldı ise ended yazar.

Konu: Webchat'te son kullanıcının chat başlatmadan önce doldurduğu formda Ad Soyad, Email, Telefon Numarası ve Konu alanı var. Müşterinin chat başlatmadan bir ana konu seçebileceği anlamına geliyor. Sistem Yöneticisi tarafından önceden tanımlanmış konular varsa chat widget'ta son kullanıcılar seçebiliyor. Son kullanıcının seçmiş olduğu bir konu varsa rapora yazılır.

Etiket:  Aktif chat esnasında MT tarafından ve sistemsel olarak (örneğin ICR adımları için tanımlanan) etiketler girilmiş ise chat bittikten sonra rapora yazılır.

Chat Tipi: 4 farklı chat tipi var. Webchat ise alotech_chat, Facebook Chat ise facebook, WhatsApp Chat iki farklı tipi var. Infobip entegrasyonu ise whatsapp, direkt WhatsApp Business API ile entegrasyon tipi ise wa_business olarak yazılıyor.

Yasal Onay:Webchat'te son kullanıcıya chat başlatmadan önce KVKK onay formu gösterilebilir. Son kullanıcının yasal onaya izin verdiğini belirten veri.

Müşteri Değerlendirme Skoru: Webchat'te son kullanıcıya chat bittikten sonra değerlendirme ekranı çıkartılabilir. 1'den 5'e kadar puan verdiği ve yorumda bulunabildiği bir ekran. Müşteri Değerlendirme Skoru ve Müşteri Değerlendirme Yorumu olarak raporlara aktarılır.

Active Chat Key: Chat'in benzersiz keyidir.








    • Related Articles

    • Memnuniyet Anket Raporu

      Memnuniyet Anket Raporu  Raporlama kısmında memnuniyet anket raporunu nasıl çekeriz ve çektiğimiz rapordaki başlıklar ne işe yarıyor neyi ifade ediyor. İşte burada bunun cevabını bulacağız. Öncelikle memnuniyet anket raporu kısmına geldiğimizde ...
    • Çağrı detay

      ÇAĞRI DETAY RAPORU Çağrı detay raporunda kuyruk seçmeden rapor çekmek istediğinizde bütün kuyrukların verilerini getirmektedir. Kuyruk olarak belirli bir kuyruk seçmeniz durumunda sadece o kuyruğa ait verileri alabilirsiniz.  Belirli kullanıcılara ...
    • Müşteri Temsilcisi Chat Performansı

      MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ CHAT PERFORMANS RAPORU Müşteri temsilcisi chat performans raporunda müşteri temsilcisi seçmeden rapor çekmek istediğinizde bütün müşteri temsilcilerinin verilerini getirmektedir. Belirli bir müşteri temsilcisi seçmeniz durumunda ...
    • Chat Evaluation Summary

      Chat Evaluation Summary Değerlendiren kullanıcı bilgisi seçilebilir. Değerlendirilen kullanıcı bilgisi seçilebilir. Değerlendirilen takım bilgisi seçilebilir. Değerlendirme yapılırken kullanılan kalite değerlendirme düzeni seçilebilir. Değerlendirme ...
    • Takım Performans Raporu

      Takım Performans Raporu Takım performans raporunda takım seçmeden rapor çekilirse tüm takımlara ait veriler getirilmektedir. Belirli bir takım seçildiğinde o takıma ait veriler getirilmektedir. Başlangıç ve bitiş tarihi seçilir. Süre birimi olarak ...